VIDEO | E nevoie de suplimentarea numărului de posturi pentru personal sanitar și auxiliar la Spitalului de Pneumoftiziologie ”Nicolae Rușdea” din Baia Mare

În cadrul ședinței extraordinare a Consiliului Local Baia Mare, desfășurată în cursul săptămânii curente, aleșii locali au aprobat un proiectul de hotărâre care viza suplimentarea numărului de posturi pentru personal sanitar și auxiliar la Spitalului de Pneumoftiziologie ”Nicolae Rușdea” din Baia Mare.

Solicitarea s-a făcut ca urmare a numărului crescut de persoane infectate cu SARS-COV-2, în vederea asigurării personalului necesar pentru îngrijirea pacienților.

În contextul dat, pentru Secțiile ATI și COVID sunt necesare zece posturi de asistenți medicali, 16 posturi pentru personal auxiliar, îngrijitoare, infirmiere, brancardieri,  și un post de kinetoterapeut.

Reprezentanții Primăriei Municipiului Baia Mare precizează că săptămâna trecută s-a suplimentat numărul de posturi în ATI respectiv, pentru doi medici specialiști în terapie intensivă.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.