După primele patru săptămâni doar 17,20% dintre maramureșeni s-au autorecenzat

Etapa de autorecenzare a început în data de 14 martie și se va încheia pe data de 15 mai. La aproape jumătate a perioadei, după patru săptămâni doar 17,20% dintre maramureșeni s-au autorecenzat, sau au apelat la cei 173 de recenzori alocați pentru județul Maramureș.

Chestionarul este dinamic, iar întrebările sunt generate în funcţie de răspunsul oferit la întrebarea anterioară. Dacă în timpul completării chestionarului de recensământ se ivesc situaţii care vă obligă să vă întrerupeţi, puteţi relua oricând completarea din punctul în care v-aţi întrerupt, dar pentru aceasta trebuie să aveți grijă să nu apăsați butonul Finalizat. Tot ceea ce trebuie să faceţi este să accesaţi chestionarul de recensământ din emailul primit după preînregistrare. Totuşi, nu trebuie să depăşiţi ziua de 15 mai 2022, dată la care se încheie autorecenzarea.

Înainte de a finaliza procesul de autorecenzare prin transmiterea formularului către baza de date a recensământului veţi putea vedea o statistică referitoare la „Starea întrebărilor”: la câte întrebări aţi răspuns, câte sunt fără răspuns şi la câte întrebări aţi răspuns greşit. În acest ultim caz veţi avea la dispoziţie linkuri directe către întrebările cu răspuns greşit și va trebui să le corectați.

Odată finalizat chestionarul,puteți să transmiteți chestionarul prin apăsarea butonului Finalizat, numai așa acesta va ajunge în baza de date de recensământ.
În zona superioară a chestionarului, în partea dreaptă, aveţi posibilitatea să modificaţi limba în care completaţi chestionarul. Acesta este disponibil, pe lângă limba română, în limba engleză şi în limbile minorităţilor naţionale care locuiesc pe teritoriul României.

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.