După o urmărire de aproximativ 2 km poliţiştii sigheteni au reuşit blocarea unei maşini în care se aflau 8 baxuri de ţigări de contrabandă

După o urmărire de aproximativ 2 km poliţiştii sigheteni au reuşit blocarea unei maşini în care se aflau 8 baxuri de ţigări de contrabandă

Polițiștii de frontieră maramureşeni au descoperit ascunse intr-un autoturism 4.080 pachete cu ţigări provenite din contrabandă în valoare de aproximativ 35.000 lei.
În urma acţiunii doi bărbaţi de pe raza judeţului Maramureş s-au ales cu dosare penale.
În după-amiaza zilei de 18 august a.c., polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului PF Sighetu Marmaţiei au efectuat semnalul regulamentar pentru a opri la control, pe raza localităţii Crăciuneşti, un autoturism marca Renault Laguna.
 În acel moment conducătorul auto a mărit viteza, îndreptându-se în mare grabă spre localitatea Sighetu Marmaţiei.
 După o urmărire de aproximativ 2 km poliţiştii au reuşit blocarea maşinii şi imobilizarea conducătorului auto. Acesta a fost identificat în persoana numitului Andrei C. în vârstă de 23 ani,  domiciliat în localitatea Crăciuneşti.
 La scurt timp, în imediata apropiere a mai fost identificat un autoturism condus de către Stefan C., de 22 ani, domiciliat în localitatea Berbeşti, care avea rolul de antemergător în asigurarea transportului ilegal de ţigări.
  La controlul efectuat asupra maşinilor, pe bancheta din spate, bancheta din faţă şi în portbagajul autoturismului condus de Andrei C. au fost descoperite 8 baxuri ce conţineau 4.080 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană în valoare de aproximativ 35.000 lei.
 Poliţiştii de frontieră le-au întocmit bărbatilor dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la contrabandă.
Întreaga cantitate de țigări a fost ridicată în vederea confiscării.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.