VIDEO – După ce a furat un telefon s-a dus să fure și medicamente

Un băimărean nu a reuşit nici să fure medicamente dintr-o farmacie în care intrase prin efracţie, nici să folosească telefonul mobil pe care l-a furat anterior dintr-un local public. A fost prins în flagrant şi reţinut pentru 24 de ore.

Duminică dimineaţa, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Baia Mare au fost sesizaţi cu privire la faptul că echipajul unei firme de pază a prins în flagrant şi reţinut un bărbat care a pătruns într-o farmacie situată pe bulevardul Traian. Poliţiştii au constatat că este vorba de un băimărean de 33 de ani. Primele verificări efectuate au relevat că acesta a pătruns prin efracţie în farmacie, cu intenţia de a fura medicamente şi unitatea centrală a computerului, însă nu a reuşit întrucât s-a declanşat alarma şi a fost prins de agenţii de pază.

Totodată, în urma extinderii cercetărilor, poliţiştii au stabilit că băimăreanul este bănuit de furtul unui telefon mobil, dintr-un local public situat pe strada Şcolii din municipiu. Telefonul, găsit asupra lui, a fost recuperat şi predat părţii vătămate. Hoțul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore şi urmează a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a acestuia.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.