Drumurile și vremea azi în județ

Trafic rutier în condiții de iarnă. Sectoarele de drumuri naționale au carosabilul curat si uscat, cu excepția DN18, în Pasul Prislop, unde stratul de zăpadă framântată masoară până la 1 cm. S-a acționat pe sectoarele de drumuri naționale cu 7 utilaje și s-au împrăștiat 41 de tone de material antiderapant.

S-a lucrat cu freza pentru largirea tronsoanelor de drum în zonele montane. Sectoarele de drumuri județene au carosabilul curat și parțial umed. Pe sectoarele de drumuri județene s-a intervenit cu 27 de utilaje și s-au răspândit 48 tone de material antiderapant. S-au efectuat lucrări pentru lărgirea părții carosabile.

Cerul e parțial acoperit în zona de munte și senin în rest. Vizibilitatea în trafic este bună. Vântul suflă slab, la moderat, cu intensificări temporare în zona înaltă de munte. Cel mai rece a fost noaptea trecută și în această dimineață la Târgu Lăpuș, -20 de grade Celsius.

Vremea va fi astăzi deosebit de rece. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea și dimineața. Vântul va sufla slab la moderat, cu unele intensificări pe crestele montane, spulberând zăpada. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -8 și -5 grade, iar cele minime între -18 și -14 grade, izolat mai coborâte până spre -20 de grade. Izolat, în zonele joase, se va semnala ceață asociată cu depunere de chiciură.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.