Drumurile și vremea astăzi în județ

Sectoarele de drumuri naționale au partea carosabilă curată și uscată, cu excepția DN 18  în Pasul Prislop, între km 162 și km 181, unde partea carosabilă este parțial uscată. Nu a fost nevoie de intervenție cu material antiderapant, s-au efectuat doar patrulări.

Sectoarele de drumuri județene au carosabilul curat și uscat.  S-a acționat pe sectoarele de drumuri județene cu două utilaje și s-au răspândit patru tone de material antiderapant.

Cerul este variabil în zona înaltă de munte și senin în rest. Vizibilitatea în trafic este bună. Vântul suflă slab, la moderat, cu intensificări temporare în zona înaltă de munte. Stratul de zăpadă măsura până la 45 cm la stația meteo Iezer. Debitele și nivelurile cursurilor de apă au fost în ușoara scădere. Gheața este prezentă la malurile râurilor Vaser, Ruscova, Iza, Mara și Cavnic.

Vremea va fi apropiată de normalul termic al perioadei. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în cursul noptii. Vântul va sufla slab, la moderat, cu unele intensificări noaptea în zona montană înaltă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8 și 10 grade, iar cele minime între -4 și 0 grade.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.