Două utilaje în valoare de aproximativ 120.000 de euro, suspecte a fi furate au fost descoperite de poliţiştii de frontieră maramureşeni

Două utilaje în valoare de aproximativ 120.000 de euro, suspecte a fi furate au fost descoperite de poliţiştii de frontieră maramureşeni

Poliţiştii de frontieră maramureşeni sub coordonarea procurorului DIICOT-Structura Centrală şi cu sprijinul colegilor din cadrul IJPF Bihor au depistat și indisponibilizat două utilaje, în valoare de aproximativ 120.000 de euro, suspecte a fi furate din străinătate   În baza unor date și informații deținute, la nivelul IJPF Maramureș a fost organizată, sub coordonarea procurorului DIICOT- Structura Centrala şi cu sprijinul poli’i;tilor din cadrul IJPF Bihor, o acţiune în vederea depistării unor utilaje suspecte a fi furate din strainatate.
         Astfel, in data de  23 noiembrie  a.c., echipa mixtă, a oprit pentru control pe raza județului Bihor, un auto-tren în remorca căruia poliţiştii de frontieră au descoperit două tractoare care aparţin numitului Marcel T., pentru care conducătorul auto nu a putut prezenta niciun document de provenienţă.
         Din primele verificări, s-a constatat că cele două utilaje figurează ca fiind furate din Italia din data de 12.11.2011.
In cauza s-a intocmit dosar penal în care Marcel T. este cercetat sub aspectul savarsirii infracţiunii de  complicitate la furt.
Tractoarele agricole, in valoare de 120.000 euro au fost indisponibilizate până la finalizarea cercetărilor.
         Cercetările sunt continuate de lucrători din cadrul IJPF Maramureș anume delegaţi, în vederea documentării întregii activități infracționale.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.