VIDEO | Două titluri pentru Sighet, la U11 și U15
Un adevărat festival de fotbal a fost ieri pe Stadionul ”Viorel Mateianu” din Baia Mare, acolo unde cei mai buni juniori Under 11, 13 și 15 ai județului și-au disputat titlurile de campioni ai Maramureșului, la finele sezonului 2020/2021.
Primii au descins pe gazon juniorii Under 11, acolo unde lupta pentru titlul de campioană a Maramureșului, ediția 2020/2021, s-a dus între două echipe din Sighetu Marmației: Plimob și Viitorul. Victoria a revenit celei dintâi, cu scorul 4-1.
S-au acordat și premii speciale. Raul Branic de la Academia ”Emeric Dembroschi” din Sighetu Marmației a câștigat titlul de cel mai bun portar al Campionatului Județean Under 11, ediția 2020/2021. Lukas Pall de la ACSF Cristian Vasc a obținut titlul de golgeter al campionatului, în timp ce Giorgio Vișovan de la CS Viitorul Sighetu Marmației a fost desemnat cel mai bun jucător.
Al doilea titlu de campioană județeană s-a decis la categoria de vârstă Under 13. Sporting Maramureș și CS Minaur Baia Mare s-au întrecut pentru locul 1, cei de la Sporting s-au impus cu 2-1 și au câștigat laurii sezonului 2020/2021.
Premii speciale au răsplătit și performanțele juniorilor Under 13. Cristian Breban de la CS Minaur Baia Mare a fost desemnat cel mai bun portar la campionatului. Răzvan Marincean de la Plimob Sighetu Marmației a fost cotat cel mai bun junior Under 15 din Campionatul Județean, ediția 2020/2021. David Zoicaș de la Sporting Maramureș a fost principalul marcator.
Juniorii de la Sporting Maramureș și Plimob Sighetu Marmației s-au confruntat în finala Campionatului Județean Under 15. După timpul regulamentar de joc, scorul a fost 1-1. Titlul de campioană a Maramureșului s-a decis la loviturile de departajare, în urma cărora sighetenii s-au impus cu 4-3. Răzvan Mărieș de la Sporting Maramureș a fost desemnat cel mai bun jucător al Campionatului Județean Under 15, ediția 2020/2021. Cel mai bun portar a fost considerat Alexandru Berci de la Plimob Sighetu Marmației. Raul Topan de la Sporting Maramureș a fost cel mai bun marcator.
Toate echipele finaliste au primit cupe, diplome și medalii.
Sursa: Asociația Județeană de Fotbal

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.