Două ordine de protecție provizorii emise pe numele unor scandalagii

Ieri, polițiștii Postului Comunal Șișești au fost sesizaţi prin 112 de către o femeie de 44 de ani din Şurdeşti că soţul ei face scandal. La faţa locului a fost identificată apelanta, soţul acesteia de 49 de ani, fiica lor minoră şi fiul apelantei, în vârstă de 18 ani.

Femeia a relatat că în cursul aceleiași zile soţul său a ameninţat-o cu acte de violenţă şi, fiindu-i frică de acesta, a solicitat sprijinul fiului ei, însă odată ce acesta a ajuns la domiciliul lor scandalul a degenerat. În cauză, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele bărbatului și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violenţă în familie.

Tot ieri, polițiștii din Tăuții Măgherăuș au fost sesizați despre faptul că o femeie de 25 de ani din Seini, a fost agresată fizic de către concubinul său, de 26 de ani, din Ilba. În timpul altercației bărbatul a distrus parbrizul unui autovehicul ce aparținea tatălui persoanei vătămate.

În urma celor constatate polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele bărbatului. Deoarece acesta se manifesta agresiv, a fost transportat la secția psihiatrie din cadrul Spitalului Municipal Sighetu Marmației. În cauză, polițiștii efectuează cercetări  sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și distrugere.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.