VIDEO | Două nunți ”vizitate” de polițiști în Oncești

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au demarat în acest sfârșit de săptămână acțiuni pe linia verificării modului de respectare a măsurilor dispuse prin instituirea stării de alertă pentru prevenirea răspândirii SARS-CoV2, avându-se în vedere, în principal, identificarea locațiilor unde se organizează evenimente private, respectiv botezuri, nunți, aniversări sau alte petreceri. Astfel și sâmbătă și duminică în localitatea Oncești au fost identificate două nunți la care participau un număr mare de persoane.

Organizatorul evenimentelor a fost sancționat de oamenii legii.

”Cu sprijinul polițiștilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale și Secției 5 Ocna Șugatag, pe raza localității Oncești a fost identificate două evenimente private, la care participau în jur de 350, respectiv 160 de persoane, fără să fie respectate măsurile legale care se aplică pe perioada stării de alertă, conform prevederilor Legii nr. 55/2020. În acest context, polițiștii au aplicat 14 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 41.000 lei. Polițiștii continuă cercetările în vederea identificării și sancționării contravenționale a tuturor persoanelor participante la eveniment privind încălcarea prevederilor legale”, a declarat Ionela Cozma, purtător de cuvânt IPJ Maramureș.

Polițiștii vor continua acțiuni de acest gen pe raza întregului județ Maramureș pentru limitarea răspândirii virusului SARS-COV2 și pentru a se asigura că sunt respectate reglementările în vigoare pe perioada stării de alertă.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.