Două expoziții mult așteptate de băimăreni începând de vineri, Rivulus Dominarum și Expo Flora

După doi ani de pandemie, începând de vineri în cadrul Sărbătorii Castanelor se va desfășura cea de a XXVIII-a ediții a mult așteptatei Expoziții Rivuluus Dominarum și Expo Flora.

În perioada 23 – 25 septembrie, în Sala Sporturilor ”Lascăr Pană” din municipiul Baia Mare. Expoziția de bunuri de larg consum organizată de Camera de Comerț și Industrie Maramureș va reuni zeci de expozanți din diferite domenii de activitate.

În cadrul ”Rivulus Dominarum” se va desfășura și Salonul ”Republica Moldova prezintă”, proiect realizat cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Maramureș.

Cea de-a XXVIII-a ediție a ”RIVULUS DOMINARUM” își păstrează tematica generală, cu o gamă variată de produse și servicii: bijuterii hand made cu cristale swarovski – artizanat, confecții damă, încălțăminte, produse naturiste ( ceaiuri, creme, tincturi, siropuri, uleiuri), pictură pe față, încălțăminte din piele naturală, îmbrăcăminte – confecții textile / cămăși, dulciuri, șeminee premium, lavete superabsorbante, produse naturiste pe bază de aloe, extracte naturale și suplimente alimentare din noua generație, confecții din blană naturală etc.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.