VIDEO | Două accidente din pricina alcoolului. În unul din cazuri cel care conducea nu avea permis

O femeie a fost rănită ieri în urma unui accident care s-a petrecut în Șomcuta mare. Un alt eveniment rutier a avut loc în Săliștea de Sus.

Aseară, poliţiştii din Şomcuta Mare s-au autosesizat cu privire la producerea unui eveniment rutier soldat cu rănirea unei femei. În urma verificărilor, poliţiştii au constatat că un bărbat de 49 de ani nu a adaptat viteza la condiţiile de drum într-o curbă și a lovit un stâlp de electricitate şi două autoturisme parcate. În urma impactului mașina s-a oprit pe o terasa din dreptul unui imobil, unde se afla o femeie de 72 de ani, pe care a accidentat-o. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, poliţiştii au constatat că bărbatul nu are permis de conducere.

Tot aseară, polițiștii din Săliștea de Sus au fost sesizaţi cu privire la un accident produs în localitate, pe DJ 186. Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că un bărbat de 37 de ani, din localitate, în timp ce bărbatul conducea o autoutilitară, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum în curbă, a pătruns pe contrasens şi a lovit un autoturism care era condus din sens opus de o femeie de 38 de ani. În urma impactului, autoutilitara a fost proiectată într-un imobil, producând pagube materiale. Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero în cazul femeii şi 1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul bărbatului. Acesta din urmă a fost condus la Centrul de Permanenţă Dragomireşti unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.