DOLIU: Românii care au decedat în accidentul din Cehia sunt din Vălenii Şomcutei şi Asuaj. Comunitatea e îndurerată

DOLIU: Românii care au decedat în accidentul din Cehia sunt din Vălenii Şomcutei şi Asuaj. Comunitatea e îndurerată

Românii care au decedat în accidentul cumplit din Cehia sunt din localităţile maramureşene Vălenii Şomcutei şi Asuaj. Cele două comunităţi sunt profund îndurerate.  

Patru români au decedat şi alţi doi au ajuns în stare critică la spital în urma unui accident petrecut ieri în Cehia. O a treia persoană prezintă leziuni minore şi află şi ea internată la spital. Una dintre maşini era înmatriculată în Maramureş.
Accidentul s-a petrecut pe autostrada  D5 (Praga-Nurnberg), în dreptul orașului Plzen, și s-a soldat cu decesul a 4 cetăţeni români şi rănirea altor 3. Una dintre maşinile implicate în tragedie era înmatriculată în Maramureş. 
 “Potrivit informaţiilor furnizate până în prezent, în accidentul rutier au fost implicate două autovehicule înmatriculate în România, un camion și un autoturism, cel din urmă având la bord 7 cetățeni români. Conform declarațiilor unor reprezentanți ai poliției, camionul a lovit din spate autoturismul, care a fost proiectat în parapetele de protecție de pe marginea autostrăzii”, se arată într-un comunicat al Ministerului Afacerilor Externe

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.