Doi tineri sigheteni au omorât în bătaie un bărbat. Scandalul a pornit de la …o ţigară

Doi tineri sigheteni au omorât în bătaie un bărbat. Scandalul a pornit de la …o ţigară

Poliţia Municipiului Sighetu Marmaţiei a fost sesizată despre faptul că, la spitalul din localitate, în noaptea de 23/24 iunie, un bărbat necunoscut, a fost adus în stare comatoasă, prezentând urme de agresiune. Poliţiştii au demarat cercetările şi în scurt timp au identificat partea vătămată şi au stabilit starea de fapt. Victima este Marin T., de 40 de ani, din Sighet. În noaptea respectivă, acesta trecea pe stradă când, doi tineri, Ionuţ P., de 20 de ani şi Graţian P., de 22, i-au sustras o ţigară pe care acesta o purta la vedere după ureche, după care au fugit. Marin i-a urmat şi, când i-a ajuns, cu un cuţit, i-a provocat răni la nivelul toracelui lui Ionuţ P.
 Cu intenţia de a-i da o corecţie, cei doi au urmărit la rândul lor bărbatul de 40 de ani, pe care, de la o distanţă de 2-3 m, Ionuţ l-a lovit cu o piatră în cap iar ulterior i-a aplicat şi alte lovituri.  Marin T. a decedat însă în spital, în data de 27 iunie, în urma leziunilor suferite. Iniţial încadrată ca agresiune, fapta este acum înregistrată ca omor calificat.
 În cauză, poliţiştii, efectuează cercetări sub supravegherea procurorilor criminalişti de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Marmureş, suspectul fiind internat la secţia psihiatrie pentru expertiză de specialitate.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.