Doi tineri din Lunca la Tisa au agresat un bărbat

Doi tineri din Lunca la Tisa au agresat un bărbat

Duminică dimineaţa, Secţia rurală Sighetu Marmaţiei a fost sesizată despre faptul că, la intrare în localitatea Tisa, în jurul orei 10, 00, un bărbat care prezenta urme vizibile de răni pe corp se deplasează pe jos. În urma sesizării
prin 112, la faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie, care iniţial a presupus că este vorba de un accident rutier. Bărbatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale şi a fost identificat de către poliţişti, în persoana lui Felician H., de 30 de ani, din comuna Bocicoiu Mare, sat Crăciuneşti.  
Din declaraţia părţii vătămate a rezultat faptul că, în noaptea de 28/29 iulie 2012, în timp ce se deplasa pe jos pe strada Dragoş Vodă din Sighetu – Marmaţiei, venind de la un local, în apropiere de trecerea la nivel de cale ferată din zona Cămara, a fost ajuns din urmă de un autoturism din care au coborât două persoane necunoscute care l-au agresat. În urma examinării medico – legale, bărbatul are nevoie de 22-25 zile de îngrijiri medicale. 
Poliţiştii au demarat cercetările şi în urma activităţilor desfăşurate i-au identificat  pe autorii agresiunii: Iulian I., de 20 ani şi Valentin L., de 23 ani, ambii din satul Lunca la Tisa. Între suspecţi şi victimă nu există legătură, bărbatul bătut fiind confundat de agresori cu o persoană cu care aveau o răfuială mai veche. Pentru fapta lor, tinerii vor răspunde în faţa legii, fiind cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.