Doi români au fost arestaţi după sechestrarea şi torturarea unei pensionare în Franţa

Doi români au fost arestaţi după sechestrarea şi torturarea unei pensionare în Franţa
Doi români au fost arestaţi la opt zile după sechestrarea şi torturarea unei pensionare în vârstă de 70 de ani din satul Villecerf, în Franţa.
Bărbatul în vârstă de 30 de ani, Marius, şi concubina sa în vârstă de 25 de ani, care se prostituează la pădurea din Fontainebleau, au fost prezentaţi vineri după-amiază Parchetului din Melun, relatează Le Parisien, în ediţia electronică de sâmbătă. O anchetă judiciară a fost deschisă pentru "tentativă de omucidere, sechestrare cu acte de tortură şi barbarie, furt agravat". Femeia este cercetată pentru tăinuire.
Anchetatorii au reuşit să prindă cuplul de români datorită telefonului mobil pe care Marius l-a furat de la bătrână, care a lucrat ca bijutier. Oprit până miercuri, telefonul victimei a fost activat la un hotel din Rubelles. Acesta era în posesia concubinei lui Marius.
Conform primelor elemente ale anchetei, Marius, care se declară fără domiciliu fix, se află de două luni în Franţa. El locuieşte adesea în maşina sa, unde poliţiştii au găsit o valiză aparţinând victimei care conţinea obiecte furate din casă. Marius a negat acuzaţiile care îi sunt aduse.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.