VIDEO | Doi maramureșeni cu COVID-19, implicați într-un accident

În această dimineață, pe DN 18 s-a produs un accident rutier în care au fost implicați doi maramureșeni care se deplasau spre casă din județul Constanța. Echipajele de poliție și cele medicale sosite la locul producerii accidentului au constatat că cele două persoane sunt infectate cu noul coronavirus.

În urma evenimentului rutier nu au fost persoane rănite. Cei doi maramureșeni implicați în evenimentul rutier au fost confirmați cu COVID-19 la un laborator de pe raza județului Constanța, însă rezultatele analizelor nu au fost comunicate, conform metodologiei Institutului Național de Sănătate Publică și Direcției de Sănătate Publică din Constanța.

Echipajele de poliție, pompierii militari și cele medicale nu au intrat în contact cu cele două persoane infectate. Pompierii militari au fost echipați adecvat, cu echipamente de protecție și au procedat la dezinfectarea cu un atomizor a autovehiculului cu care au călătorit cei doi maramureșeni. Cele două persoane au fost preluate de un echipaj medical și internate în secția de boli infecțioase a unei unități medicale. A fost anunțată conducerea Ministerului Afacerilor Interne, respectiv a Ministerului Sănătății cu privire la situația înregistrată. Direcția de Sănătate Publică Maramureș efectuează ancheta epidemiologică. Conducerea Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș a dispus efectuarea de cercetări în cauză.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.