Doi bătăuși s-au ales cu ordine de protecție provizorii și cu dosare penale

Polițiștii băimăreni au fost sesizați sâmbătă prin plângere de către o femeie de 36 de ani din Săcălășeni despre faptul că, în timp ce se afla la locul de muncă, pe bulevardul București din Baia Mare, a fost agresată fizic și amenințată de către fostul său soț.

Totodată, în aceeași zi, Poliția Municipiului Baia Mare a fost sesizată prin plângere de către un bărbat de 29 de ani din Baia Mare, concubinul femeii, despre faptul că în data de 17 martie, în timp ce se afla în fața unui imobil de pe bulevardul București din municipiu, a fost amenințat de către aceeași persoană. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de violență în familie și amenințare.

Ieri, polițiștii sigheteni au fost sesizați prin 112 de către o femeie de 51 de ani că fiul său de 34 de ani a provocat scandal pe fondul consumului de alcool, a agresat-o fizic și a amenințat-o. Bărbatul a a fost transportat la Spitalul Municipal Sighetu Marmatiei unde a rămas internat la secția psihiatrie.

În cauză, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de violență în familie și amenințare.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.