Discuții despre legislația muncii la Cafeneaua Oamenilor de Afaceri

Camera de Comerț și Industrie Maramureș în parteneriat cu Inspectoratul Teritorial de Muncă Maramureș a organizat joi, 18 iulie, la Centrul de Instruire și Marketing ”Gheorghe Marcaș”, Cafeneaua Oamenilor de Afaceri.

Seminarul de informare, ce a avut ca temă principală Codul Muncii, a reunit 35 de reprezentanți ai mediului de afaceri din județul Maramureș. S-au purtat discuții despre Legea 132/2019 care odată cu data de 18 iulie a adus noi modificări și completări reglementărilor privind zilierii, contractele colective de muncă, regulamentul intern al firmelor, Ordonanţa de Urgenţă nr. 28 din 30 iunie 2015 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 344/2006 privind detaşarea salariaţilor în cadrul prestării de servicii transnaţionale și alte subiecte de interes abordate atât de participanți, cât și de Mircea Onea, consilier relații publice în cadrul ITM Maramureș.

”Camera de Comerț și Industrie Maramureș continuă să organizeze astfel de acțiuni, indiferent de sezon. Considerăm că este oportun să venim în sprijinul reprezentanților din mediul de afaceri cu sesiuni informative cu participare gratuită, prin care să le aducem în atenție ultimele noutăți legislative utile pentru buna desfășurare a activității firmelor acestora. Cafeneaua Oamenilor de Afaceri din această lună s-a bucurat de susținerea partenerilor noștri de la Inspectoratul Teritorial de Muncă Maramureș. Apreciem că a fost, și de această dată, o ediție interactivă, cu un dialog bine structurat și util pentru cei prezenți”, a arătat Florentin Nicolae Tuș, președintele CCI Maramureș.

Tot în cadrul Cafenelei Oamenilor de Afaceri, cei prezenți au fost informați de Adrian Nicolaescu, director târguri promovare CCI Maramureș, despre noul site al Camerei de Comerț și Industrie Maramureș și expoziția de bunuri de larg consum ExpoMarmația, ce va avea loc în perioada 9-11 august la Sighetu Marmației.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.