Proiectul de hotărâre privind ieșirea municipiului Sighetu Marmației din Asociația de Dezvoltare Intracomunitară (ADI) Maramureș și înlocuirea operatorului actual al serviciului de alimentare cu apă și de canalizare SC Vital nu a trecut ieri de votul aleșilor locali. Mai bine de o oră consilierii locali sigehteni au discutat pe marginea acestui proiect de hotărâre, principalele nemulțimiri fiind prețul mare la apă, dar și calitatea slabă a lucrărilor efectuate în Sighet.

Proiectul de hotărâre a fost inițiat de consilierii locali Gavrila Mihali și Nicolae Iuga. Cu toate că mai mulți aleși locali au precizat că sunt nemulțumiți de prețul mare al apei, unii au considerat că nu este oportună acum înlocuirea operatorului serviciului de alimentare cu apă și de canalizare.

După mai multe discuții în contradictoriu consilierii locali sigheteni nu au ajuns la un numitor comun, iar proiectul de hotărâre nu a fost adoptat, fiind votat doar de 8  consilieri. Restul s-au abținut de la vot iar pentru adoptarea proiectului ar fi fost necesare 13 voturi.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.