Directorul care punea femeia de serviciu să-i facă pedichiura a fost pedepsit cu funcția de adjunct

A fost tărăboi în urmă cu vreo patru luni după ce în spațiul public a apărut o imagine cu șeful Direcției Publice de Patrimoniu din Primăria Târgu Jiu, Marian Rotaru, căruia i-ar fi făcut pedichiura la slujbă, cu sârg și abnegație, femeia de serviciu. Ei bine, boieri dumneavoastră, s-au luat măsuri de taxare a domnului cu pricina până la finalizarea cercetărilor comisiei de disciplină: primarul l-a detașat ca adjunct la Direcția de Protecție Socială. Pedeapsă, taică, nu glumă!

Rotaru spusese, după apariția fotografiei, că, de fapt, atunci a avut o luxație la un picior. Bun, hai să zicem că ar fi fost luxație. Și ce, trebuia să o pună pe femeia de serviciu să-i facă masaj la birou? E o scuză care stă în picioare precum se plimbă un șarpe pe catalige. Pe de altă parte, cât timp oare poate consuma o cercetare a unei comisii de disciplină după un fapt evident, vizibil într-o fotografie nepupată de photoshop? Membrii comiției cu pricina parcă ar cerceta dosarele revoluției. De fapt, oare de ce ne-om mai mira? Uneori ai senzația că zăpăceala tinde să devină stare de normalitate. Ceea ce e, firește, năucitor.

PS: Dat fiind că împricinatul e momentan doar adjunct, oare o fi având dreptul la pedichiură numai la un picior? E o întrebare, nu dă nimeni cu parul sau cu pila de unghii.

Sursa foto: Facebook / Narcis Daju

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.