Din cauza vitezei excesive, un şofer din Sighet s-a înfipt cu maşina în gardul unui imobil de pe strada Nicolae Grigorescu din Sighet

Din cauza vitezei excesive, un şofer din Sighet s-a înfipt cu maşina în gardul unui imobil de pe strada Nicolae Grigorescu din Sighet

Un sighetean teribilist a calcat prea mult pedala de acceleratie si s-a infipt cu masina in gardul unei case situate pe strada Nicolae Grigorescu. Martorii au declarat socati ca a lipsit putin pana la o tragedie. La aproximativ 50 de m de locul impactului pe trotuar se afla o batrana insotita de nepotelul ei. Acestia riscau sa fie luati pe sus de soferul inconstient.
 Ieri, in jurul orei 17:00 oamenii au auzit un scrasnet puternic de roti si au observat o masina care circula cu mare viteza si incerca sa depaseasca un alt autoturism. Soferul care realiza manevra de depasire a pierdut controlul volanului  si s-a izbit de gardul unei case. De aici a fost proiectat intr-un stalp de electricitate si mai apoi din nou in gardul casei unde a ramas suspendat. Martorii au declarat ca impactul a fost atat de puternic incat au iesit scantei, iar stalpul de electricitate a fost aproape retezat. O batrana care s-a aflat la cativa m de locul impactului ne-a declarat tremurand ca risca sa fie luata pe sus atat ea cat si nepotelul ei de catre soferul iresponsabil.
 La fata locului s-a deplasat un echipaj al Politiei Rutiere, criminalistii, dar si un echipaj SMURD. Acestia din urma au transportat de urgenta la spital soferul masinii, dar si pasagerul din drepta care se pare ca a suferit leziuni mai serioase.
 Cercetarile sunt continuate de catre politistii sigheteni, insa soferul teribilist se va alege oricum cu dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.