Din cauza răuplatnicilor, locatarii din 6 blocuri din Sighet, au rămas fără apă potabilă de la 1 iulie

Din cauza răuplatnicilor, locatarii din 6 blocuri din Sighet, au rămas fără apă potabilă de la 1 iulie

Din data de 1 iulie, 6 blocuri  din Sighet care nu s-au conformat si nu si-au platit restantele fata de firma furniziare de apa potabila SC Vital SA au ramas fara apa.  Cetatenii care sunt la zi cu plata facturilor sunt nemultumiti de faptul ca, pentru a se gospodari trebuie sa aduca apa de la raul Iza.
La peste 35 de grade celsius sa ramai fara apa potabila la robinet, nu este chiar o situatie confortabila. In aceasta situatie se afla locatarii blocului  Nr.20 din cartierul Independentei si din pacate nu sunt singuri. In situatia lor mai sunt inca 5 blocuri din Sighet. Vorbim despre vechea problema legata de datoriile pe care unii locatari le au la firma furnizoare de apa potabila. Cei care sunt la zi cu plata facturilor sunt nemultumiti pentru ca sunt nevoiti sa patimeasca alaturi de vecinii lor rauplatnici.
Pentru a-si procura apa necesara consumului zilnic, locatarii blocului cara apa cu sticlele de la raul Iza sau si mai rau, cand ploua isi procura apa de la ciotorne.  Locatarii sunt ingrijorati pentru vecinii mai in varsta care se gasesc in imposibilitatea de a se deplasa la rau dupa apa.
 Radu Micle, Director Comunicare SC Vital SA. ne-a declarat ca situatia va ramane neschimbata atata timp cat rauplatnicii nu isi vor achita restantele.
Oamenii ameninta sa dea in judecata firma SC. Vital SA, daca nu vor fi bransati la apa potabila, in cel mai scurt timp.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.