DGASPC MARAMUREȘ: Copiii de la Centrul de Primire în Regim de Urgență Sighetu Marmației s-au alăturat  expoziției caritabile ”Mărțișor. Tradiție și simbol” la

Copiii de la Centrul de Primire în Regim de Urgență Sighetu Marmației, din cadrul DGASPC Maramureș, s-au alăturat tuturor celor care au participat la deschiderea expoziției caritabile ”Mărțișor. Tradiție și simbol”, parte din proiectul educațional ”Eu sunt pui de moroșan”, ajuns la a XIII-a ediție, proiect inițiat și derulat de Muzeul Maramureșan.

Mărțișoarele confecționate cu multă migală și mult drag au fost donate pentru a-l ajuta pe Mihăiță, un băiețel de 5 anișori, cu probleme de sănătate, pentru care urmează un drum lung de recuperare.

Și copiii de la Casa de Tip Familial Bradului Sighetu Marmației, îndrumați de educator Bota Ileana, s-au gândit că este momentul să aducă un zâmbet pe fața lui Mihăiță, mergând la expoziția de mărțișoare de la Muzeul Maramureșan, cu scopul de dona.

 Tinerii care fac voluntariat la Oratoriul Sfântul Francisc Sighetu Marmației au confecționat mărțișoare și au ajutat la vânzarea lor.

 Mărțișorul, simbol al primăverii și iubirii, a fost și va rămâne un mic semn se prețuire față de cei din jurul nostru.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.