VIDEO | Deputatul USR Vlad Emanuel Duruș, la audiențe cu sighetenii

Respectând măsurile de protecție pentru prevenirea răspândirii coronavirusului, deputatul USR de Maramureș, Vlad Emanuel Durus, și-a reluat și activitatea de teren. Vineri, 23 mai, acesta a fost prezent în Sighetu Marmației pentru audiențe cu cetățenii.

Vlad Emanuel Duruș spune că pe toată perioada mandatului de deputat a obișnuit să organizeze audiențe cu cetățenii în diferite localități din județ pentru a afla direct de la oameni problemele cu care aceștia se confruntă pentru a putea găsi ulterior soluții să îi ajute.

”Acum, după ridicarea stării de urgență, am început să îmi reiau activitatea obișnuită sau cât de cât apropiată față de ceea ce ar trebui să fie o activitate parlamentară obișnuită și am organizat prima sesiune de audiențe după starea de urgență și am ales Sighetul pentru această acțiune. Sunt foarte mulți care doresc să transmită problemele din această zonă și sighetenii se adaptează vremurilor și le este mult mai ușor să transmită problemele cu care se confruntă online. Mulți ne scriu nouă, celor de la USR”, a precizat Vlad Emanuel Duruș.

După vizita în Sighetu Marmației, deputatul USR Vlad Emanuel Duruș a precizat pe pagina lui de facebook că Sighetul stă pe loc de 4 ani din cauza unei administrații deficitare și că unele dintre cele mai mari probleme din această zonă sunt groapa de gunoi și drumurile neasfaltate.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.