DECES SUSPECT ÎN CAPITALĂ: O tânără de 24 de ani, găsită moartă în camera de cămin

DECES SUSPECT ÎN CAPITALĂ: O tânără de 24 de ani, găsită moartă în camera de cămin

 O tânără a fost găsită decedată, marţi, în camera de cămin din Campusul Agronomie, după ce părinţii au spart uşa deoarece fata nu mai răspundea la telefon, au declarat surse din rândul Poliţiei pentru MEDIAFAX.

Potrivit surselor citate, fata de 24 de ani, din Giurgiu, studentă la Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din Bucureşti, a fost găsită moartă în camera de cămin, marţi dimineaţa.
Tânăra a fost descoperită după ce părinţii ei s-au alarmat deoarece aceasta nu mai răspundea la telefon. Părinţii feei au venit în Bucureşti şi împreună cu administratorul căminului au spart uşa camerei.
La faţa locului s-a chemat o ambulanţă iar la scurt timp, medicii au constatat decesul. Tânăra nu prezenta urme de violenţă pe corp şi nu era cunoscută ca fiind cu probleme medicale, au declarat surse din rândul Poliţiei pentru MEDIAFAX.
Pentru că există suspiciunile unei morţi suspecte, cazul a fost preluat de Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei şi de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti fiind deschis un dosar pentru moarte suspectă.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.