De la sex pe bani s-a ajuns la tâlhărie

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Baia Mare au reușit destructurarea unui grup infracțional specializat în infracțiuni de tâlhărie calificată.

Doi bărbați, în vârstă de 24 și 37 de ani, au fost reținuți de polițiști și ulterior arestați preventiv pentru 30 de zile, iar un al treilea este cercetat în stare de reținere, urmând ca astăzi să fie prezentat în fața instanței cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările polițiștilor au început la data de 2 noiembrie când, în jurul orei 23.30, un bărbat a sunat la 112 pentru a sesiza că a fost victima unei tâlhării. În timp ce se afla împreună cu o tânără într-un apartament din municipiu, unde beneficia de serviciile sexuale ale acesteia, peste ei au intrat trei bărbați care l-au agresat, l-au amenințat cu un cuțit și i-au furat 850 euro și 11.000 de lei.

În data de 4 noiembrie, în urma activităților informativ-operative și de cercetare, efectuate de lucrătorii Biroului de Investigații Criminale, s-a reușit identificarea agresorilor și recuperarea integrală a prejudiciului creat. Există indicii că acest grup infracțional a mai comis astfel de fapte, așa încât cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.