De ce e supărat preşedintele portocaliilor din Sighet?

De ce e supărat preşedintele portocaliilor din Sighet?

Gura lumii din cafeneaua pedelista de pe centru vorbeşte că preşedintele portocaliilor din Sighet e foarte trist că nu-şi găseşte candidat de formă pentru Primărie.
Oricât a căutat, ba prin preoţime, ba pe la prietenii de poker, niciunul nu-i dispus să dea piept in 2012 cu electoratul şi să explice de ce nu a dat prim-ministrul Boc bani în Sighet sau de ce nu s-au terminat de construit blocurile sociale.

Mai de voie, mai de nevoie, la ora actuală, Petrică se vede împins spre soluţia de resuscitare a doctorului din 2008. Dar parcă nici soluţia asta nu-i vine la-ndemână, căci se zvoneşte pe la Bucureşti că ar exista anumite dosare prin sertarele D(a)NA. O fi doctorul portocaliu fost galben-albăstrui bun de gură şi plin de idei năstruşnice de genul "fac aeroport la Sighet", dar parcă nici să explodeze vreun "dosar de spital" în plină campanie electorală nu-i cea mai bună soluţie.
In concluzie, pe moment supărarea preşedintelui portocaliilor sigheteni e de înţeles. Musai colegii de partid ar trebui să-l lase să câştige mai multe mâini la poker decât de obicei.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.