Daruri pentru copii

Pe parcursul săptămânii trecute, polițiștii din cadrul Biroului Siguranța Școlară au fost partenerii Asociației Love2Share din Baia Mare și mesagerii lui Moș Nicolae.

De la începutul anului școlar 2021-2022, în urma activităților specifice derulate în domeniul siguranței școlare în unitățile de învățământ băimărene, polițiștii au constatat că majoritatea copiilor se bucură că pot merge la școală, că pot să interacționeze cu cei de vârsta lor, că pot acumula cunoștințe și deprinderi de viață ca urmare a dialogului cu cadrele didactice. Unii dintre aceștia nu au, la fel ca și colegii lor, cele mai bune condiții de trai acasă, chiar dacă părinții lor fac eforturi ca ei să poată merge la școală, astfel încât să nu le fie îngreunată integrarea și acceptarea în colectiv.

Pentru câțiva dintre aceștia, prin intermediul unei echipe inimoase – Love2Share, au fost pregătite cadouri de Moș Nicolae. Astfel, pentru 36 de copii cu vârste cuprinse între 7 și 13 ani, polițiștii au fost ajutoarele Moșului, reușind să îmbrace chipul acestora cu zâmbete sincere și pline de recunoștință.

Copiii au fost surprinși de cadourile primite și nu au contenit în a mulțumi din suflet Moșului pentru bucuria pe care le-a adus-o.

Love2Share se află în acest an la ediția a X-a a proiectului caritabil „O faptă bună de Crăciun”, care își propune să-l ducă pe Moș Crăciun în casele a câtorva sute de copii. De asemenea, va continua colaborarea cu polițiștii din cadrul Biroului Siguranța Școlară pentru a preveni abandonul școlar și pentru a sprijini și încuraja copiii din familiile și mediile defavorizate să meargă la școală.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.