DANS SPORTIV: Medalii în SUA obținute de perechea formată din băimăreanul Florin Vlad și Natalia O’Connor

DANS SPORTIV: Medalii în SUA obținute de perechea formată din băimăreanul Florin Vlad și Natalia O’Connor

 Primăvara a venit cu o agendă foarte încărcată pentru perechea de dans sportiv formată din băimăreanul Florin Vlad și Natalia O’Connor. Cei doi dansatori evoluează pentru Statele Unite ale Americii și se antrenează, atunci când sunt în România, la școala de dans Prodance 2000 Baia Mare. 

Primul concurs la care au participat Florin Vlad și Natalia O’Connor a fost Clasique du Quebec, desfășurat în Montreal, la care s-au clasat pe locul 4. 
A urmat, o săptămână mai târziu, în Maryland, SUA, Mid Atlantic Championship, Florin și Natalia reușind să urce pe cea mai înaltă treaptă a podiumului. Apoi cei doi s-au situat pe poziția a 6-a laU.S. National Amateur Ballroom Championship, competiție desfășurată în orașul Provo din Utah. 
La finalul săptămânii precedente, Florin și Natalia au cucerit din nou un loc 1, de data aceasta la Windy City Open, din Chicago. În continuare, Florin Vlad și Natalia O’Connor vor participa în perioada1-3 aprilie la Campionatul Național USA Dance, care va avea loc în Baltimore, și au ca obiectiv un loc pe podium. 
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.