Dan Ivan, senator USR Maramureș: Suntem datori ca prin faptele noastre de zi cu zi să cinstim memoria celor care s-au luptat pentru o Românie liberă și modernă

Dan Ivan, senator USR Maramureș, după manifestările organizate Zilei Naționale a României din Baia Mare,  a sărbătorit  1 Decembrie și alături de sigheteni.

”Au trecut 105 ani de la Unirea tuturor românilor într-o singură țară și națiune. Suntem datori ca prin faptele noastre de zi cu zi să cinstim memoria celor care s-au luptat pentru o Românie liberă și modernă.

La mulți ani, România! La mulți ani, români!”, a transmis Dan Ivan.

Totodată Dan Ivan, a avut privilegiul să participe în 29 noiembrie, la invitatia primarului USR, Mircea Deac, din Cernești la solemnitatea de depunere de coroane la monumentul dedicat eroilor căzuți în cele două războaie mondiale precum și la festivitățile dedicate Zilei Nationale a României.

Trebuie să ne amintim sacrificiile eroilor noștri și să luăm acele decizii care să ne permită să le continuăm și să le consolidăm moștenirea.

După festivitate, am participal la un scurt recital de colinde susținut de copiii școlii generale din Cernești.”, a declarat Dan Ivan.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.