VIDEO | Dan Ivan, candidatul USR la Primăria Baia Mare

Încrederea pe care i-au arătat-o colegii de la USR Baia Mare lui Dan Ivan, votându-l, în cadrul Adunării Generale din 28 iunie a.c., drept candidat al Uniunii la Primăria Baia Mare, iar apoi colegii din USR Maramureș, care i-au validat candidatura în cadrul Biroului Județean, a fost confirmată de curând și la nivel național. Candidatura lui Dan Ivan a fost validată de Biroul Național al USR, fapt care arată că se bucură de susținerea necesară din partea partidului.

“Baia Mare are nevoie de oameni noi la vârful administrației, de politicieni curați, care pun cinstea deasupra intereselor materiale meschine și care își coordonează acțiunile gândindu-se la binele comunității, nu la confortul personal. Baia Mare are potențialul și resursele necesare pentru a deveni un oraș atrăgător pentru turiști și primitor pentru cetățenii proprii, atât printr-un aspect decent, cât și prin dezvoltarea sectoarelor de servicii și producție, a educației și a sănătății.

USR Baia Mare are printre membrii săi politicieni potriviți pentru a conduce administrația municipiului cu onestitate și competență. Vom câștiga Primăria și Consiliul Local Baia Mare și le vom arăta băimărenilor că administrația se poate face și altfel decât au fost obișnuiți în ultimii ani” , consideră Dan Ivan.

Dan IVAN are 40 de ani, este căsătorit, are doi copii și este de profesie inginer. Pe lângă activitatea sa profesională (este coordonator de producție la o firmă privată) și ca președinte al Uniunii Salvați România – Filiala Baia Mare, Dan Ivan s-a făcut cunoscut și prin eforturile pe care le depune în slujba copiilor cu Sindrom Down și a părinților acestora.

USR Maramureș

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.