CUTREMURĂTOR: O tânără folosită ca sclavă sexuală de ISIS face mărturiri şocante

CUTREMURĂTOR: O tânără folosită ca sclavă sexuală de ISIS face mărturiri şocante

 O tânără din comunitatea Yazidi, răpită din Siria în urmă cu şapte luni, a povestit ororile la care a fost supusă în cele şapte luni în care a fost folosită ca sclavă sexuală de către membrii ISIS.

ânăra de 25 de ani a fost răpită din Siria împreună cu cei patru copiii ai săi şi, timp de şapte luni, a fost transformată în sclavă sexuală pentru jihadiştii din ISIS. Timp de şapte luni, ea a fost bătută şi violată zilnic. Calvarul ei a luat sfârşit în momentul în care a reuşit să fugă, riscându-şi viaţa.
„Nu vă pot spune cât de îngrozitori erau acei oameni. Nu sunt oameni, nu vă puteţi imagina„, a povestit ea postului de televiziune Sky News.
Pentru a se asigura că face tot ce spune el, bărbatul care a capturat-o pe tânără îi bătea mereu copiii, în faţa ei.
„Din prima zi în care ne-au capturat am crezut că e gata pentru noi. Îmi era foarte teamă că îmi va lua copiii. Ei (jihadiştii din ISIS) erau extrem de violenţi şi ţipau în fiecare zi. Fratele şi tatăl meu au fost şi eu răpiţi în aceeaşi zi cu mine, iar de atunci nu mai ştiu nimic de ei. Cel mai probabil i-au omorât şi e mai bine aşa. E mai bine să fie morţi, decât prizonieri ai acestor oameni. Chiar şi noi ne doream să murim, decât să mai stăm cu ei„, a mai povestit fata.
Sute de femei din comunitatea Yazidi au fost răpite şi transformate în sclave sexuale de către ISIS, în ultimii doi ani. La baza acestor orori stă credinţa islamiştilor, potrivit căreia pot întreţine relaţii sexuale cu orice femeie care nu este de religie musulmană.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.