Cursuri de prim ajutor organizate de Crucea Rosie – Maramures in licee

Cursuri de prim ajutor organizate de Crucea Rosie – Maramures in licee

Tinerii care doresc sa urmeze o cariera in sistemul sanitar dar si cei care sunt pasionati de medicina pot urma cursuri de prim ajutor organizate de Crucea Rosie filiala Maramures. Cursurile sunt pentru elevii liceelor din judetul nostru si se vor organiza pe tot parcursul anului.
Crucea Rosie filiala Maramures a anuntat organizarea unor cursuri de prim ajutor si pentru elevii liceelor din judetul nostru. Aceste cursuri fac parte dintr-un proiect mai amplu la scara nationala si se deruleaza de aproximativ un an si jumatate.
Cei care doresc sa urmeze aceste cursuri si sa fie calificat in acordarea primului ajutor in caz de nevoie trebuie sa se organizeze intr-un grup si sa sa anunte filiala judeteana a Crucii Rosie. Acestia vor fi instruiti de personal specializat in acordarea primului ajutor.
Cursul de prim ajutor de baza se finalizeaza cu un examen, in urma caruia se primeste un certificat de absolvire si o legitimatie, care confirma ca persoana este instruita sa acorde primul ajutor de baza.
Doritorii pot apela la sediul filialei Maramures de Cruce Rosie, str Pietrosului nr 5 Baia Mare sau la liderul de tineret Suhart Szabolcs, tel 0746 762 708.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.