Cursul festiv al absolvenților Facultății de Litere din cadrul Centrului Universitar Nord Baia Mare

Studenții promoției 2019 a Facultății de Litere din cadrul Centrului Universitar Nord din Baia Mare, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca au avut vineri, 7 iunie, cu începere de la ora 12.00, cursul de absolvire a facultății. Baloane, serenade, robe și togi colorate, așa s-a desfășurat emotionantul moment al absolviri. Alături de conducerea Centrului Universitar Nord din Baia Mare, -decanul și prodecanul Facultății de Litere, Mircea Fărcaș și Delia Suiogan- și decanul Facultății de Științe, Petrică Pop Sitar s-a aflat și vicepreședintele Consiliului Județean Maramureș, Ioan Doru Dăncuș, evenimentul fiind organizat la Sala Sporturilor ”Lascăr Pană” din Baia Mare. 
Reprezentantul administrației județene, vicepreședintele Ioan Doru Dăncuș a felicitat toți absolvenții Facultății de Litere și le-a dorit mult succes în examenele finale, subliniind faptul că, Maramureșul și țara întreagă au nevoie de oameni bine pregătiți în toate domeniile de activitate. Filosofi, profesori de limba română sau limbă străină, jurnaliști, etnografi, fiecare își va găsi locul pe piața muncii, fie în administrația publică, fie în mass media, în instituțiile deconcentrate sau în corporații.
Vicepreședintele Consiliului Județean, Ioan Doru Dăncuș a amintit despre numeroasele parteneriate pe care instituția județeană le-a încheiat, de-a lungul timpului, cu Centrul Universitar Nord din Baia Mare, parteneriate care vor continua și în viitor. Totodată, reprezentantul executivului administrației județene a felicitat profesorii care i-au pregătit pe acești merituoși studenți ajunși azi la festivitatea de absolvire, dorindu-le mult succes în toate provocările care vor urma.
Pe rând, la cuvânt s-au înscris îndrumătorii de la specializările finalizate cu brio de proaspeții absolvenți, dar și profesorii care le-au predat în acești trei ani și care le-au dorit multe succese în viață, alături de cariere de excepție.

Biroul de presă al Consiliului Județean Maramureș

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.