Cupa C.S.S Baia Sprie la schi alpin

În perioada 21-24 ianuarie a.c., Clubul Sportiv Şcolar Baia Sprie organizează Cupa „C.S.S. Baia Sprie” schi alpin, eveniment ce se va desfăşura la Şuior Maramureş după următorul program: în ziua de 21 ianuarie a.c., începând cu orele 09:30 – slalom uriaş, copii şi cadeţi; în 22 ianuarie a.c.,începând cu orele 09:30 – slalom, copii şi cadeţi; în 23 ianuarie a.c., începând cu orele 09:30 – slalom uriaş, juniori şi în data de 24 ianuarie a.c., începând cu orele 09:30 – slalom, juniori.                                                                                

Militarii din cadrul Postului de Jandarmi Montan Şuior vor asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică pe timpul desfăşurării probelor la această manifestare sportivă, condiţiile de securitate pentru toţi participanţii şi vor acţiona pentru prevenirea fenomenului infracţional şi contravenţional. Jandarmii vor fi prezenţi în zona pârtiilor de schi, pregătiţi să ia măsuri în caz de tulburare a ordinii publice, să intervină în situaţii de accidentare pe pârtie sau de rătăcire pe traseele montane.

,,Iubitorii sporturilor de iarnă trebuie să respecte cu stricteţe măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pe traseele către locurile de desfăşurare, în apropierea şi în locurile unde au loc competiţiile sportive iar la nevoie pot solicita sprijinul jandarmilor montani fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţe 112”.        

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.