Cum şi-a pedepsit un american fiica, pentru un mesaj de pe Facebook

Cum şi-a pedepsit un american fiica, pentru un mesaj de pe Facebook
O înregistrare video cu un american atât de deranjat de atitudinea fiicei sale, în vârstă de 15 ani, încât a tras nouă focuri de pistol în laptopul acesteia face senzaţie pe YouTube, declanşând o dezbatere aprinsă pe Internet cu privire la metodele de educare pe care le utilizează.
În două zile, filmul de peste opt minute realizat de Tommy Jordan, în care acesta apare cu o pălărie pe cap şi o ţigară în mână, a fost deja văzut de peste 2,1 milioane de ori pe YouTube şi suscită zeci de mii de comentarii pe Facebook şi YouTube.
"Acest (film) este pentru fiica mea Hannah şi mai ales pentru toţi prietenii ei de pe Facebook care cred că mesajul ei rebel (de pe site) este drăguţ", declară Tommy Jordan adresându-se unei camere de luat vederi montată pe un trepied, în timp ce este aşezat pe un scaun din lemn în ceea ce pare să fie grădina sa din North Carolina (sud-estul Statelor Unite).
"Ăsta este laptopul tău", spune el, "iar ăsta este (pistolul) meu de calibrul 45" (11,43 milimetri). Şi începe să tragă focuri de armă în calculator. "Va trebui să îmi dai înapoi banii (pe gloanţe)", spune el, "pentru că fiecare (glonţ) costă aproape un dolar".
"Nu eşti zdravăn, omule. Sper să primeşti ajutor să îţi controlezi furia înainte să împuşti pe cineva, spre exemplu pe fiica ta", a scris Jim Freedom.
"Ca tată de copii adulţi, (ştiu) că puţine lucruri atrag atenţia unei adolescente. Îmi imaginezi că ai reuşit cu asta, bine jucat", a scris, la rândul său, Edward Harrison.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.