Cum să folosiți un hoverboard: 4 sfaturi pentru începători

Hoverboard-urile sunt foarte distractive și le pot oferi călăreților o adevărată adrenalină, dar trebuie să știți cum să conduceți un hoverboard în siguranță înainte de a merge la viteză maximă.

Să învățați cum să conduceți un hoverboard nu trebuie să fie un proces lung sau dificil, cu condiția să respecți elementele de bază. Fiecare utilizator este diferit, iar unii vor învăța cum să folosească un hoverboard mai repede decât alții, dar nu lăsați acest lucru să vă descurajeze.

S-ar putea să dureze ceva timp până când vă veți simți 100% încrezător să conduceți unul dintre aceste scutere cu autoechilibrare și asta este perfect în regulă. Cel mai important lucru atunci când învățați cum să conduceți un hoverboard pentru începători este siguranța înainte de toate, așa că nu vă grăbiți. Cu puțin know-how și practică, oricine poate învăța cum să conducă un hoverboard, chiar dacă te consideri o persoană cu echilibru zero.

Avem câteva sfaturi de călărie pe hoverboard care te vor ajuta să învățați să conduci un hoverboard ca un profesionist în cel mai scurt timp. Ghidul nostru vă va învăța cum să conduceți un hoverboard în câțiva pași simpli, dar nu uitați – practica duce la perfecțiune.

Siguranța înainte de toate

Fie că sunteți un copil care învață cum să conducă un longboard pentru copii sau un adult care învață cum să folosească unul dintre cele mai bune hoverboard-uri de pe piață, primul și cel mai important lucru căruia trebuie să îi acordați atenție este siguranța.

Atunci când sunteți începător în utilizarea hoverboard-urilor, este foarte probabil să faceți câteva greșeli și să aveți câteva accidente. Mersul pe un hoverboard presupune să fiți capabil să vă echilibrați pe dispozitiv în timp ce vă deplasați și, spre deosebire de skateboard-uri, ambele picioare rămân pe placă în permanență, ceea ce face ca acest lucru să fie puțin dificil la început.

Este important să purtați echipamentul de siguranță potrivit atunci când învățați cum să conduceți un hoverboard, astfel încât orice vătămări care pot apărea în urma căzăturilor, loviturilor sau zgârieturilor să fie reduse la minimum.

Iată care sunt elementele de echipament de siguranță pe care ar trebui să le purtați:

  • Cască de protecție
  • Cotiere
  • Genunchiere
  • Mănuși
  • Apărători pentru încheieturi

De asemenea, puteți cumpăra îmbrăcăminte de siguranță special concepută pentru utilizatorii de skateboard și hoverboard, cum ar fi pantaloni și pantaloni scurți căptușite, care au o umplutură suplimentară pentru a oferi mai multă amortizare în caz de cădere.

Cele mai multe hoverboard-uri au lumini LED încorporate pentru ca utilizatorii să poată vedea mai bine în întuneric sau în condiții de iluminare slabă și pentru a-i ajuta pe ceilalți să vadă mai ușor pe rideri.

Dacă placa dvs. nu are lumini, ar trebui să luați în considerare cumpărarea unei lumini LED portabile pe care să o puteți atașa la cască sau la îmbrăcăminte pentru a vă spori vizibilitatea și pentru a vă asigura, de asemenea, că ceilalți pietoni sau participanți la trafic vă pot vedea.

Faceți o verificare a hoverboard-ului

Asigurați-vă că hoverboard-ul dvs. este complet încărcat înainte de a începe să îl utilizați pentru prima dată. Ar trebui să faceți o verificare rapidă pentru a vă asigura că roțile și anvelopele sunt solide și că nu există șuruburi sau componente pierdute nicăieri pe placă.

Dacă placa dvs. are lumini LED, asigurați-vă că le testați pentru a vă asigura că funcționează. Odată ce totul este în stare de funcționare, este timpul să găsiți un loc unde puteți învăța în siguranță cum să folosiți un hoverboard în liniște, fără a fi prea distras.

Găsiți o zonă de antrenament adecvată

Odată ce aveți echipamentul de siguranță, ar trebui să găsiți o zonă potrivită pentru a învăța cum să conduceți un hoverboard.

În mod ideal, doriți o suprafață plană, nivelată și netedă atunci când începeți. Atunci când învățați pentru prima dată cum să vă plimbați ar trebui să evitați suprafețele accidentate și neuniforme care au multe denivelări și denivelări, chiar dacă folosiți un hoverboard off-road.

Acum că aveți echipamentul de siguranță și ați găsit o zonă de antrenament potrivită, este timpul să vă urcați pe hoverboard.

Așezați hoverboardul pe o suprafață plană și nivelată Asigurați-vă că suprafața este plană, nivelată și lipsită de orice obstacol. Porniți hoverboard-ul. Nu trebuie să vă urcați niciodată pe un hoverboard fără să vă asigurați mai întâi că este pornit.

De asemenea, ar trebui să vă asigurați că aveți permisiunea de a vă plimba cu hoverboardul în acel loc, deoarece este posibil ca legile locale să nu permită utilizarea hoverboardurilor în anumite zone.

Puneți hoverboardul în modul începător (dacă este cazul)

Unele modele de hoverboard au o funcție de reglare a nivelului care vă permite să puneți placa în modurile începător, intermediar sau avansat. Aceste moduri vă oferă posibilitatea de a limita viteza maximă a planșei și de a mări sau micșora sensibilitatea direcției, făcându-l astfel mai ușor sau mai dificil de condus. Dacă hoverboard-ul dvs. are o funcție de reglare a nivelului, puneți-l în modul începător sau de învățare.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.