Cu ei ne mândrim

Cu ei ne mândrim

Cu toate ca in invatamantul romanesc domneste haosul, municipiul nostru se poate mandri cu elevi de exceptie. Doar de la Colegiul National Dragos Voda s-au calificat la olimpiadele nationale 28 de elevi, iar 11 elevi au participat la concursuri interjudetene si inernationale unde au obtinut rezultate foarte bune.

Municipiul nostru se poate mandri cu elevi de exceptie. O parte dintre acesti elevi talentati sunt educati de profesorii  Colegiului National Dragos Voda. Doar in clasa a IX –a D aflata sub indrumarea dirigintei Alina Ilies sunt 4 olimpici, Hofer Evelin locul I la olimpiada judeteana de biologie, Hrini Ionela Crina olimpica la Limba rusa, Dan Bernadette si Vlad Carmen Diana olimpice la faza judeteana de matematica.
HOFER EVELIN OLIMPICĂ BIOLOGIE
VLAD CARMEN DIANA OLIMPICĂ MATEMATICĂ
HRINI IONELA CRINA OLIMPICĂ LB RUSĂ

Profesoara de biologi Ana Grigor , ne-a declarat ca secretul consta in multa munca, pregatire dar nu in ultimul rand este nevoie si de talent.

Doar de la colegiul national Dragos Voda s-au calificat la olimpiade nationale in jur de 28 de elevi  iar 11 invatacei au participat la concursuri interjudetene si inernationale unde au obtinut rezultate foarte bune.

In acest sfarsit de saptamna a avut loc concursul international de chimie Chimexpert unde Grigor Sebastian si Mihalca Danut Vasile unde s-au clasat pe locul I. Dan Berbadet Cristina clasandu-se pe locul III.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.