VIDEO | CSM Sighet – Progresul Șomcuta Mare, scor final 1-3

Visele fotbaliștilor sigheteni au fost spulberate în urma partidei retur disputate duminică între CSM Sighet și Progresul Șomcuta Mare, pe Stadionul Solovan, în fața unui public numeros. Partida s-a încheiat cu același scor ca și în prima manșă, șomcutenii reușind să se impună cu scorul de 3-1.

La mai mult de un an de la începutul pandemiei de Covid 19 , sighetenii au avut din nou ocazia să vadă un meci de fotbal din tribunele Stadionului Solovan.  Respectând toate normele pentru evitarea răspândirii virusului, organizatorii au avut în tribune câteva sute de spectatori, cei mai mulți curioși să vadă care este nivelul fotbalului sighetean.  Meciul retur al barajului pentru menținerea/promovarea în Liga a III-a a adus față în față  CSM Sighetu Marmației (câștigătoarea Ligii a IV-a Maramureș) și Progresul Șomcuta Mare (echipă clasată pe loc retrogradabil, 9, în Seria a 10-a a Ligii a III-a). În tur, în meciul disputat la Șomcuta Mare, sighetenii au fost învinți la două goluri diferență, scor 1-3. Golul marcat în deplasare părea să dea  speranțe echipei sighetene, însă diferența de nivel dintre cele doua echipe și-a spus cuvântul în timpul partidei. În prima repriză, nici una dintre echipe nu a reușit să înscrie, partida fiind dominată de oaspeți. Tot ei au reușit și deschiderea scorului în minutul 72, printr-un penalty transformat de Tudor Balmoș.

Imediat dupa gol, gazdele s-au lansat în atac, iar dupa trei minute arbitrul a dictat din nou penalty, de data aceasta in favoarea sighetenilor. Nicolae Racz înscrie și restabilește egalitatea.

În ultimele minute ale partidei, oaspeții și-au etalat superioritatea pe teren și au reușit să înscrie de încă două ori, prin Mark Pârnău in minutul 88 și prin Pavel Nemeș, în minutele de prelungire ale partidei.

Cu un scor general de 6-2, Progresul Șomcuta Mare își adjudecă locul în divizia C, unde revine și Comuna Recea, retrogradând din Liga a doua si va evolua si echipa băimareană CS Minaur.

CSM Sighetu Marmației – CS Progresul Șomcuta Mare: 1-3 (0-0)

Goluri:  Nicolae Racz (min. 75 – penalty) / Tudor Balmoș (min. 72 – penalty), Mark Pârnău (min. 88), Pavel Nemeș (min. 90+2).

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.