CSM Sighet își ia rămas bun de la Liga Națională de Baschet

”Suntem nevoiți să ne luăm rămas bun de la Liga Națională de Baschet Masculin, luând decizia de a nu ne înscrie în sezonul 2020-2021. Urmează să continuăm colaborarea cu Clubul Sportiv Școlar Sighetu Marmației pentru a participa în campionatul destinat tineretului (U20)”. Cu acest mesaj postat pe Facebook, echipa de baschet a CSM Sighet anunță că nu se va înscrie în Liga Națională de Baschet în sezonul 2020-2021.

”Au fost 3 ani de zile în care am reușit să obținem victorii miraculoase, înfrângeri neplăcute, am adunat sute de oameni la fiecare partidă , pe care i-am simțit cu sufletul alături de echipa, chiar dacă meciurile s-au disputat în Sala de Sport a Liceului Tehnologic Forestier, (o sală de liceu) am încercat să ne ridicăm la nivelul Ligii Naționale de Baschet.
Suntem la finalul unui ciclu în care ne bucurăm că sportivii născuți sau care evoluează de mult timp în Sighetu Marmației precum: Albu Ciprian, Simionca Henrique, Ardelean Rareș, Kracz Mihaly sau Vaida Adrian, vor juca în continuare în Liga Națională de Baschet având mai multe oferte de la cluburile din țară”, au scris cei de CSM Sighet, pe pagina oficială de facebook.
În schimb au anunțat că așteaptă cu nerăbdare turneul final destinat sportivilor mai sus menționați și anume cel de U20, care va avea loc în această vară, acolo unde speră să obțină medalia de aur și să facă din nou sighetenii mândri de ei.
Totodată, staff-ul echipei CSM Sighet și-a exprimat dorința, ca în viitorul apropiat, municipiul Sighetu Marmației să beneficieze de o Sală Polivalentă cu un parchet eligibil disputării meciurilor din cadrul Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.