CS Minaur pierde în deplasare la AHC Potaissa Turda

Penultima etapă a sezonului regulat al Ligii Zimbrilor a adus față în față doi adversari cu mize diferite. În timp ce pentru gazde o victorie era necesară pentru a-și consolida poziția în clasament, pentru oaspeți rezultatul final nu avea nici o influența, aceștia având asigurat locul 9 și implicit cele 5 puncte cu care vor porni în play-out.

Partida a început în forță, gazdele reușind să deschidă scorul prin Teodor Pințoiu în primul minut, urmat la scurt timp de un gol al băimăreanilor efectuat de Georgel Haiduc. Scorul se menține strâns, echipa antrenată de Raul Fotonea și Alexandru Sabou reușind să preia conducerea de 3 ori în prima parte a primei reprize, respectiv minutul 4 (2-3) prin Andrei Popescu, minutul 10 (7-8) prin Alexandru Csepreghi și minutul 17 (11-12) prin Albert Cristescu. Urmează o serie de atacuri la poarta băimăreana care le distanțează pe gazde la 5 goluri, avantaj pe care și-l păstrează până la pauză când se intră la vestiare cu scorul de 20-15.

A doua repriză este dominată în întregime de gazde, portarul Adrian Irimuș având o contribuție semnificativă, reușind să blocheze majoritatea atacurilor echipei băimărene. Minutul 58 aduce un moment de excepție pentru portarul băimărenilor, Alexandr Markelov care reușește să blocheze două atacuri consecutive ale Turdei reușită pentru care este răsplătit de suporterii prezenți în sala cu aplauze. La finalul partidei Raul Fotonea îl trimite pe tânărul Erik Pop să execute ultima lovitură de la 7m din această partidă, acesta reușind să înscrie, gol cu care se închide tabela de marcaj, scor final 34-29 pentru AHC Potaissa Turda.

CS Minaur: Țenghea 4, Markelov 12. Csepreghi (8), Botea (5), Vujadinovic (4), Nagy (3), Popescu (3), Cristescu (2), Marta (2), Haiduc (1), Pop E (1), Oargă, Pop Y, Szabo, Ștefan, Vojislav. Antrenori: Raul Fotonea, Alexandru Sabou.

În ultima etapă din sezonul regulat CS Minaur întâlnește pe teren propriu campioana României, Dinamo București, miercuri, 3 aprilie, ora 19:00, la Sala Sporturilor Lascăr Pană. sursa: Minaur.ro

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.