VIDEO | CS Minaur joacă în Cupele Europene într-o grupă foarte grea

CS Minaur joacă în Cupele Europene într-o grupă foarte grea. Patru din cele șase meciuri, se vor disputa pe teren propriu.

Daniel Kotecz, team –manager la echipa de handbal feminin CS Minaur anunță că echipa va intra în pregătiri, după ce se va reuni lotul complet.

În acest moment încercăm să ne reunim în efectiv complet, avem câteva fete plecate și la lotul național pentru pregătirea pentru Jocurile din Cupele Europene. Vom avea în 29-30 o dublă de verificare cu Bistrița, un joc cu Zalăul în 5 ianuarie la Baia Mare, iar în 9 ianuarie vom avea un meci cu vicecampioana Norvegiei. La doar patru zile după, vom juca cu CSM București, la Sfântu Gheorghe. Meciul cu Thuringer HC a fost devansat pentru că ne-am înțeles cu echipa din Germania să jucăm ambele meciuri în Baia Mare, în 20 și 21 februarie”, menționează Daniel Kotecz, team-manager la CS Minaur.

În Cupele Europene, CS mInaur va juca două meciuri în deplasare și patru pe teren propriu. Grupa din care face parte echipa băimăreană este cea mai dificilă grupă, pentru că nu este o echipă favorită, toate echipele sunt la același nivel  Din toate aceste echipe doar patru se vor putea califica mai departe.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.