Cristian Brian, USR PLUS: Piață tradițională în localitatea Târgu Lăpuș

Cristian Brian, deputat USR PLUS Maramureș a participat la ședința Consiliului Local Târgu Lăpuș în care a fost adoptată hotărârea pentru realizarea investiției ,,Piață tradițională în localitatea Târgu Lăpuș’’.

”Adesea, la audiențele pe care le-am avut la biroul parlamentar din Târgu Lăpuș, cetățenii îmi spuneau despre nevoia de o piață în care să vândă produsele provenite din propriile lor gospodării. Ca deputat, vreau să mă asigur că problemele și nevoile maramureșenilor sunt dezbătute la nivel local și în același timp să fiu de folos comunității, prin activitatea mea din parlament.

Un demers binevenit, care va ajuta la vânzarea directă a produselor locale și care vine în sprijinul gospodarilor din zonă. Concret, producătorii din Țara Lăpușului vor avea un spațiu de expunere modern și mai mare, precum și un centru de procesare pentru produsele lor.

La finalul ședinței de Consiliu Local, i-am asigurat pe consilierii locali și pe cei din executivul primăriei de întreaga mea disponibilitate pentru a colabora spre folosul cetățenilor,” – a declarat Cristian Brian.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.