Copiii și tinerii de la Casa de Tip Familial nr. 2 Baia Mare, din cadrul DGASPC Maramureș au primit informații și sfaturi prețioase

Activitățile educative derulate de reprezentanți ai Poliției, Jandarmeriei și Centrului Antidrog au continuat astăzi la Casa de Tip Familial nr. 2 Baia Mare, din cadrul DGASPC Maramureș.

Copiii și tinerii din locație au primit informații și sfaturi prețioase de la specialiști care își desfășoară activitatea la Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Maramureș, Inspectoratul de Jandarmi Județean Maramureș și Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CPECA) Maramureș.

 Printre temele abordate de comisar șef de poliție Flavia Sălăgean (CPECA Maramureș), subcomisar Luminița Georgescu (IPJ Maramureș) și locotenent colonel Radu Vasile Nicolae (IJJ Maramureș) se regăsesc cele referitoare la consecințele consumului de alcool, tutun, energizante și droguri; prevenirea consumului de substanțe interzise; riscurile la care se expun în mediul online; influența limbajului neadecvat; violența si consecințele ei.

 Cei trei specialiști au discutat aspecte referitoare la măsurile pe care le au la îndemână pentru a preveni victimizarea, dar și la informațiile pe care le postează pe rețelele de socializare și cum acestea îi pot face vulnerabili.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.