Copiii, invitați la un concurs de desene de Ziua Poliției

Se apropie Ziua Poliției Române – 25 martie. La împlinirea a 200 de ani de la atestarea poliției moderne, cu ocazia zilei Poliției Române, după doi ani lungi și grei de distanțare socială, copiii de clasele 0 – IV sunt invitați la un concurs de desene cu tema Pacea în lume, organizat de Inspectoratul de Poliție al Județului Maramureș prin Compartimentul de Analiză și Prevenire a Criminalității și Biroul Siguranță Școlară.

Copiii cunt poftiți să dea frâu liber creativității și să ilustreze modul în care percep ei pacea, într-o perioadă marcată de grele încercări pe plan internațional, în contextul evenimentelor ce au loc în vecinătatea țării noastre.

Lucrările pot fi trimise prin poștă sau pot fi depuse la sediul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș din Baia Mare, strada 22 Decembrie, nr. 37, până la data de 21 martie 2022.

Pe spatele fiecărei lucrări să apară: numele, prenumele elevului, școala, clasa, numele și numărul de telefon al cadrului didactic. Desenele pot fi realizate în acuarele/tempera/creion pe coală de desen de dimensiune A4 (bloc mic de desen). La aprecierea lucrărilor se vor avea în vedere: respectarea temei de concurs, originalitatea și claritatea mesajului. Galeria cu lucrările copiilor va fi deschisă în data de 24 martie, la Sala Sporturilor ”Lascăr Pana” din Baia Mare, unde va avea loc și premierea câștigătorilor la ora 14.00. Câștigătorii vor fi anunțați telefonic în timp util.

Pentru relații suplimentare puteți apela Compartimentul de Analiză și Prevenire a Criminalității – telefon 0262 207 705.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.