Copii și tineri din sistemul de protecție specială al DGASPC Maramureș la Cafeneaua de joburi

Copii și tineri din sistemul de protecție specială al DGASPC Maramureș au participat, vineri, la Cafeneaua cu joburi, un eveniment destinat prezentării variantelor de angajare existente în acest moment pe piața muncii.

Tinerii de la casele de tip familial din cadrul Complex Servicii nr. 2 Baia Mare, precum și tinerii cu dizabilități care frecventează Centrul de zi Griviței Baia Mare, au vizitat fiecare stand în parte și, îndrumați de către coordonatori, s-au familiarizat cu etapele necesare unui interviu, au încercat să identifice potențialele variante de angajare ce li se potrivesc, scopul final fiind desfășurarea activității într-un mediu în care le va face plăcere să își dezvolte abilitățile și care le va asigura un viitor plin de oportunități.

 „Cafeneaua cu joburi” a fost contextul ideal în care angajatorii, prin intermediul standurilor de prezentare, au putut să prezinte domeniul în care li se desfășoară activitatea și joburile pe care le pot oferi viitoarelor generații care urmează să intre pe piața muncii.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.