CONTROL ÎN PETROVA: Dubios din cauza vitezei cu care se deplasa. Ce avea în portbagaj

CONTROL ÎN PETROVA: Dubios din cauza vitezei cu care se deplasa. Ce avea în portbagaj

 Un echipaj mobil al poliției de frontieră din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmației, aflat ieri în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a observat, pe raza localității de frontieră Petrova, jud. Maramureș, un autoturism marca Renault, care se deplasa în viteză spre localitatea Vișeu de Sus.

Polițiștii de frontieră au procedat la efectuarea semnalelor legale pentru oprirea autoturismului în cauză, constatându-se că acesta era condus de un cetățean român în vârstă de 24 de ani, din județul Maramureș.
La controlul efectuat asupra mașinii, polițiștii au descoperit în portbagaj, mai multe colete cu țigări, motiv pentru care, persoana în cauză, împreună cu autoturismul, a fost dusă la sediul sectorului în vederea continuării cercetărilor.
În urma inventarierii țigărilor a rezultat cantitatea de 2.990 pachete de ţigări de provenienţă Duty Free, în valoare de 27.000 lei.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă și complicitate la contrabandă, iar autoturismul, folosit la activitatea infracțională, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.