CONTROALE: Poliţiştii au aplicat amenzi de 8.000 de lei mai multor societăţi comerciale

CONTROALE: Poliţiştii au aplicat amenzi de 8.000 de lei mai multor societăţi comerciale

 Săptămâna aceasta, poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş şi cei din cadrul Poliţiei Municipiului Sighetu Marmaţiei au continuat acţiunile pentru protejarea mediului de afaceri împotriva ilegalităţilor economice.

În perioada 30 – 31 martie, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au desfăşurat acţiuni în scopul prevenirii, descoperirii şi combaterii faptelor ilicite care se comit în domeniul comerţului cu mărfuri intracomunitare, a contrabandei cu ţigări şi pentru protejarea populaţiei împotriva unor fapte de comerţ ilicit.
Astfel, au fost verificate 28 de societăţi comerciale şi şapte persoane fizice şi au fost constatate trei infracţiuni, două de contrabandă şi una de evaziune fiscală şi opt contravenţii. Valoarea totală a amenzilor aplicate este de 8 000 de lei.
Totodată, poliţiştii au confiscat 223 pachete cu ţigări, băuturi alcoolice şi produse alimentare în valoare totală de 3160 de lei precum şi 563 de lei în numerar.
Poliţiştii sigheteni de ordine publică au acţionat ieri pentru protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite.
Au fost controlate trei societăţi comerciale şi 21 de persoane fizice şi au fost constatate abateri ce au fost sancţionate cu amenzi în sumă de 4 790 de lei.
Totodată, poliţiştii au confiscat bunuri deţinute în vederea comercializării ilegale, în valoare de 625 de lei.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.