VIDEO | Controale în zone aglomerate pentru prevenirea răspândirii coronavirusului

Pe fondul numărului de cazuri de Covid 19 înregistrate, ieri au fost desfăşurate în sistem integrat  acţiuni de verificare cu efective mărite în zone aglomerate, cu privire la  respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, pentru prevenirea răspândirii coronavirusului.

La activitățile desfășurate au participat polițiști, jandarmi, poliţişti de frontieră, poliţişti locali, precum și reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență, ai DSVSA Maramureş, ai Protecției Consumatorilor şi ai ITM Maramureş.

Au fost verificate 41 de societăți  comerciale și persoane fizice autorizate, au fost legitimate 1.224 de persoane, au fost verificate 137 de mijloace de transport, din care 54 de transport public în comun și doi operatori autorizați/transportatori de persoane.

În total, pentru neregulile constatate au fost aplicate 46 de sancțiuni contravenționale majoritatea pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală. Valoarea totală a amenzilor aplicate de poliţişti a fost de 3.000 de lei.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.